Σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας, καινοτόμες δραστηριότητες, επικοινωνιακή προσέγγιση...Το μάθημα μεταφέρεται έξω από την τάξη, οι χώροι του σχολείου μας μεταμορφώνονται σε δωμάτια απόδρασης και αίθουσες ομιλιών, και όλα αυτά στα αγγλικά!

 

TEDx Lamia AbSchool

Με τους μεγαλύτερους μαθητές μας δημιουργήσαμε τις δικές μας TEDx ομάδες. Ετοιμάσαμε νέες εκστρατείες για το περιβάλλον με θέμα την ανακύκλωση και τα μέσα μαζικής μεταφοράς και σε ομάδες τις παρουσιάσαμε στο κοινό μας στην αγγλική γλώσσα!

 

Crack the code, enter B' Senior

Τα καταφέραμε και το πολύτιμο εισιτήριο για την B' Senior είναι στα χέρια μας! Πήραμε και τα καθιερωμένα δωράκια μας! Μια τάξη γεμάτη γρίφους, κρυμμένους αριθμούς, σπαζοκεφαλιές και αινίγματα δεν κατάφερε να μας σταματήσει! Οι αγγλικές μας γνώσεις υπερίσχυσαν και πλέον είμαστε πανέτοιμοι για μια τέλεια χρόνια!

 

Save the Amazon

Αφού ενημερωθήκαμε για το τεράστιο οικολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αμαζόνιος, ο πνεύμονας του πλανήτη μας, το μάθημα μεταφέρθηκε έξω από την τάξη. Αναζητήσαμε τις μυστικές μπάλες που ήταν κρυμμένες στη γειτονιά, λύσαμε γρίφους στα αγγλικά, βρήκαμε λέξεις-κλειδιά και συζητήσαμε ιδέες αντιμετώπισης του προβλήματος!